Χειροπέδες σε 42χρονο Σκαλιώτη - 'Σήκωνε' οχήματα και σπίτια στην Λεμεσό

Χειροπέδες σε 42χρονο Σκαλιώτη - 'Σήκωνε' οχήματα και σπίτια στην Λεμεσό

Συνελήφθη την Τρίτη (23/10) δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκε υπό κράτηση 42χρονος κάτοικος Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με δύο διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών κατοικιών, που διαπράχθηκαν στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, εναντίον του 42χρονου, προέκυψε επιστημονική μαρτυρία ότι ενέχεται σε υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε τον Ιουνίου στη Λεμεσό και σε νυχτερινή διάρρηξη κατοικίας και κλοπής που διαπράχθηκε τον Οκτώβριο, επίσης στη Λεμεσό.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 42χρονου στη Λάρνακα, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, το χρηματικό ποσό των 232 ευρώ και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, για τα οποία δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την κατοχή τους.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.