ΚΥΠΡΟΣ: Στο «μάτι» της Αστυνομίας οι φορτηγατζήδες - Εκατοντάδες καταγγελίες

ΚΥΠΡΟΣ: Στο «μάτι» της Αστυνομίας οι φορτηγατζήδες - Εκατοντάδες καταγγελίες

Μεταξύ των ημερομηνιών 15-21 Οκτωβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η 2η ετήσια, Πανευρωπαϊκή εβδομαδιαία εκστρατεία ελέγχου φορτηγών και λεωφορείων, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Ευρωπαϊκό Αστυνομικό Δίκτυο Τροχαίας (TISPOL).

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας έγιναν 234 συνολικά καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα.

Για ταχύτητα έγιναν 48 καταγγελίες, για μη χρήση ζώνης ασφαλείας 54 και για έγγραφα ή άλλα αδικήματα οδηγού 44.

Σκοπός της εκστρατείας ήταν η αποτελεσματική αντιμετώπιση των τροχαίων αδικημάτων που δυνατό να διαπραχθούν από οδηγούς φορτηγών και λεωφορείων, με στόχο την αποτροπή σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Κλείδωσε» η ώρα της συνάντησης του ΠτΔ με τη Ντι Κάρλο

«Κλείδωσε» η ώρα της συνάντησης του ΠτΔ με τη Ντι Κάρλο

Στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη η αναπληρώτρια ΓΓ των ΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο. Νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 1030 θα δει τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ, σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE