ΠΑΦΟΣ: Με το πρώτο φως της ημέρας έδρασαν οι εμπρηστές

ΠΑΦΟΣ: Με το πρώτο φως της ημέρας έδρασαν οι εμπρηστές

Φωτιά η οποία φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα, ξέσπασε σε ιδιωτικό όχημα στην Έμπα της Πάφου, το πρωί της Τετάρτης (24/10).

Αρμόδια πηγή ανέφερε ότι η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 8:00 το πρωί, σε σταθμευμένο όχημα με την πυροσβεστική να σπεύδει στο σημείο για κατάσβεση της.

Τα αίτια της φωτιάς, αναμένεται να γίνουν γνωστά μετά την ολοκλήρωση των ερευνών από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν ότι πρόκειται για εμπρησμό.

Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE