ΠΑΦΟΣ: Με το πρώτο φως της ημέρας έδρασαν οι εμπρηστές

ΠΑΦΟΣ: Με το πρώτο φως της ημέρας έδρασαν οι εμπρηστές

Φωτιά η οποία φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα, ξέσπασε σε ιδιωτικό όχημα στην Έμπα της Πάφου, το πρωί της Τετάρτης (24/10).

Αρμόδια πηγή ανέφερε ότι η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 8:00 το πρωί, σε σταθμευμένο όχημα με την πυροσβεστική να σπεύδει στο σημείο για κατάσβεση της.

Τα αίτια της φωτιάς, αναμένεται να γίνουν γνωστά μετά την ολοκλήρωση των ερευνών από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν ότι πρόκειται για εμπρησμό.

Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ : Θα θέσει ζήτημα για τους 5 Ε/κ στον ΓΓ του Συμβουλίου της Ευρώπης - Το μήνυμα του στον Λευκό Οίκο

ΠτΔ : Θα θέσει ζήτημα για τους 5 Ε/κ στον ΓΓ του Συμβουλίου της Ευρώπης - Το μήνυμα του στον Λευκό Οίκο

Οι προσπάθειες μας σε σχέση με το θέμα της παράνομης κράτησης πέντε Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα επικεντρώνονται προς την κατεύθυνση της Τουρκίας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE