Η διοίκηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/10), ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αυριανού (25/10, 22:00) αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.
Πουλήθηκαν περισσότερα από… 47.000 «μαγικά χαρτάκια» και όπως γίνεται αντιληπτό, η «Commerzbank Arena» θα είναι «καμίνι», μία εξέλιξη φυσικά που μόνο θετική δεν είναι για τον Απόλλωνα.
Οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού όμως, δεν θα είναι μόνοι τους στο «άντρο» της φορμαρισμένης Γερμανικής ομάδας, αλλά θα έχουν τη στήριξη δύο και πλέον χιλιάδων οπάδων τους, που θα πάνε στη Φρανκφούρτη από διάφορα μέρη της Ευρώπης!
Η «μάχη» της κερκίδας θα είναι άνιση, αλλά οι «Φυγάδες» θα κάνουν τα πάντα για να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας τους.
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com