«Είναι αδιανόητο αυτή τη στιγμή η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου από Κύπρο προς Ελλάδα»

«Είναι αδιανόητο αυτή τη στιγμή η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου από Κύπρο προς Ελλάδα»

«Είναι αδιανόητο αυτή τη στιγμή η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου από Κύπρο προς Ελλάδα να ξεπερνά κατά μέσο όρο τα €300» λέει ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου – Ελλάδας, εκφράζοντας έντονες ανησυχίες για την εκτόξευση στα ύψη των τιμών των αεροπορικών εισιτηρίων για Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αν και από το κλείσιμο της αεροπορικής εταιρείας Cobalt έχουν περάσει αρκετές μέρες, οι τιμές των εισιτηρίων προς την Ελλάδα, όχι μόνο δεν σταθεροποιήθηκαν όπως υπόσχονταν κυβερνητικοί αρμόδιοι, αλλά αντίθετα εκτοξεύθηκαν στα ύψη.

Κάποιες μέρες, προστίθεται, παρατηρείται το φαινόμενο εξάντλησης των θέσεων, με αποτέλεσμα να δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα στη μετακίνηση των ενδιαφερομένων επιβατών.

Ο Σύνδεσμος λέει ότι έχει αρκετά παράπονα από μέλη του, τα οποία είναι υποχρεωμένα να ταξιδεύουν συχνά από Κύπρο προς Ελλάδα και αντίστροφα και καλεί την Κυβέρνηση να εγκύψει πάνω στο σοβαρό αυτό θέμα και να προσπαθήσει να βρει άμεσα λύσεις.

«Δεν γίνεται να επικαλούμαστε ‘την προσφορά και τη ζήτηση’ και να επιτρέπουμε την εκμετάλλευση των επιβατών» αναφέρεται. Προτείνεται τέλος όπως η Κυβέρνηση ζητήσει από τις υφιστάμενες αεροπορικές εταιρείες να αυξήσουν τις πτήσεις τους μεταξύ Κύπρου – Ελλάδας, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη προσφορά θέσεων για να συγκρατηθούν οι τιμές.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE