Η Αγάπη ξεμπροστιάζει την Τριάδα του GNTM – Δείχνει αυτήν που σπέρνει το κακό – VIDEO

Η Αγάπη ξεμπροστιάζει την Τριάδα του GNTM – Δείχνει αυτήν που σπέρνει το κακό – VIDEO

Η Αγάπη Olagbegi, ήταν καλεσμένη στη Φωλιά των Κου Κου και μίλησε για όλα.

Η Αγάπη μίλησε για την αλλαγή στην εμφάνισή της, για την αποχώρησή της από το ριάλιτι μόδας αλλά αναφέρθηκε και στην τριάδα φωτιά του GNTM.

Η Αγάπη είπε χαρακτηριστικά: «Είναι λίγο ανταγωνιστικές με όλα τα κορίτσια οι συγκεκριμένες τρεις. Αλλά πιστεύω λίγο παραπάνω η Μικαέλα. Αν δεν ήταν η Μικαέλα η Εύη και η Μέγκυ δεν θα ήταν έτσι. Η Μικαέλα επηρεάζει τις άλλες δυο»!

Και τόνισε: «Μιλούσαμε λίγο, αλλά δεν ήθελα τόσο πολύ να κάθομαι μαζί τους, γιατί σε αγχώνουν λίγο αυτές οι τρεις μαζί. Έχουν κάτι. Όταν κάθονται μαζί σου. Θέλουν να μάθουν κάτι για σένα και μετά να στο γυρίσουν. Δεν μπορώ να το εξηγήσω»

 

Δείτε όλα όσα είπε στο video του gossiptv:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

Σε συνέντευξή του στους Financial Times, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαρτογραφεί την ατζέντα Λευκωσίας – Βρυξελλών ενόψει της κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2026, με δύο σημεία αιχμής: Ευθυγράμμιση της Ευρώπης με τη στρατηγική Τραμπ στη Μέση Ανατολή και οργανωμένο «άνοιγμα» προς την Τουρκία μέσα από ευρωπαϊκά εργαλεία και σταδιακά μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE