ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνοι δρόμοι λόγω κατολισθήσεων

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνοι δρόμοι λόγω κατολισθήσεων

Πρωινή ενημέρωση για την κατάσταση του οδικού δικτύου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών σημειώθηκαν σε διάφορα σημεία στους δρόμους Πεδουλά – Κάμπου και Κάμπου – Ορκόντα, λόγω των βροχών που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύκτας.

Προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων όπως οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, τηρώντας απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και παρέχοντας προτεραιότητα σε άλλα διερχόμενα οχήματα όπου χρειαστεί.

Στις κυριότερες αρτηρίες του οδικού δικτύου δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα σήμερα Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, 2018.

Προτρέπονται όσοι θα διακινηθούν στους δρόμους να τηρούν πάντοτε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα Τροχαίας.

Επίσης, συνιστούμε ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE