Εκκενώθηκε αεροσκάφος που αναμενόταν να εκτελέσει πτήση από το Μαϊάμι προς το Μεξικό

Εκκενώθηκε αεροσκάφος που αναμενόταν να εκτελέσει πτήση από το Μαϊάμι προς το Μεξικό

Η εταιρεία American Airlines ανακοίνωσε ότι εξαιτίας «ανησυχιών» για την ασφάλεια του αεροσκάφους που θα εκτελούσε την πτήση 257 από το Μαϊάμι προς την Πόλη του Μεξικού το αεροπλάνο εκκενώθηκε, αλλά-πρόσθεσε-πρόκειται για μια «μη αξιόπιστη απειλή» και διαβεβαίωσε ότι η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει «εντός ολίγου» και η πτήση να γίνει κανονικά.

Νωρίτερα, το διεθνές αεροδρόμιο του Μαϊάμι ανέφερε μέσω Twitter ότι η αστυνομία διενεργεί έρευνα σχετικά με μια ανησυχία για την ασφάλεια της συγκεκριμένης πτήσης και πρόσθεσε ότι οι επιβάτες απομακρύνθηκαν προσωρινά από το αεροσκάφος.

Δεν ανακοινώθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Σειρά σημαντικών συναντήσεων είχε σήμερα στην πρωτεύουσα της Δανίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων, ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, όπως ανέφερε η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μαριλενα Ραουνά.