ΚΥΠΡΟΣ: Η οδηγός πήγαινε ζικ –ζακ, η συνοδηγός βγήκε από την ηλιοροφή και προσέφυγε και στο Ανώτατο…

ΚΥΠΡΟΣ: Η οδηγός πήγαινε ζικ –ζακ, η συνοδηγός βγήκε από την ηλιοροφή και προσέφυγε και στο Ανώτατο…

Είναι να απορείς με τον τρόπο σκέψης κάποιων συμπολιτών μας…

Στην προκειμένη, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελευθέρου», κοπέλα οδηγούσε επικίνδυνα το όχημά της, αφού για μεγάλη απόσταση το αυτοκίνητό της πήγαινε ζικ – ζακ, ενώ η συνοδηγός της θεάθηκε να βγαίνει από την ηλιοροφή.

Το αδίκημα είχε γίνει το καλοκαίρι του 2014 στην λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο στο Παραλίμνι και όλα τα πιο πάνω είχαν γίνει αντιληπτά από περίπολο της Μ.Μ.Α.Δ. Όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημά της και ζήτησαν τα στοιχεία της οδηγού, εκείνη αρνήθηκε να τα δώσει και απεχώρησε από το σημείο.

Το πρωτόδικο Δικαστήριο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιάννη Νεάρχου, επέβαλε πρόστιμο ύψους 500 ευρώ στην οδηγό, αλλά αυτή εφεσίβαλε την απόφαση, θεωρώντας προφανώς ότι είχε κάθε δικαίωμα να οδηγεί με αυτό τον τρόπο και να γράφει την Αστυνομία στα παλαιότερα των υποδημάτων της.

Το Ανώτατο όμως την... άδειασε αφού όχι μόνο επικύρωσε την πρωτόδικη απόφαση, αλλά υπέδειξε ότι «υπό τις περιστάσεις, η ποινή η οποία είχε επιβληθεί στην εφεσείουσα ήταν επιεικής διότι αναμένεται από κάθε πολίτη της Δημοκρατίας όχι μόνο να συμπεριφέρεται οδικώς ορθά και εύλογα, αλλά να πρέπει να ανταποκρίνεται και στις κλήσεις οποιουδήποτε αστυνομικού οργάνου για να δώσει τα στοιχεία και την ταυτότητά του».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE