Η Κύπρια τραγουδίστρια έγινε για δεύτερη φορά μαμά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Κύπρια τραγουδίστρια έγινε για δεύτερη φορά μαμά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πριν από λίγες ημέρες η Κύπρια τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το δεύτερό της παιδί, τον πρίγκιπά της, όπως η ίδια τον αποκαλεί.

Η Έλενα Αντρέου πριν από λίγες μέρες έφερε στον κόσμο το δεύτερό της παιδί, τον γιο της.

Ο ερχομός του γιου της την γέμισε χαρά  και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, με μια ανάρτηση όπου γράφει "Yay it's a boy... Καλώς μας ήλθες μικρέ πρίγκιπα'.

Οι φίλοι της Κύπριας τραγουδίστριας, διαδικτυακοί και μη, έσπευσαν να της στείλουν τις ευχές τους.

Μάλιστα ένας από αυτούς κάνοντας χιούμορ της είπε ότι με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα ξενυχτά, μιας και είτε θα εργάζεται σε κάποια πίστα ή θα ξενυχτά με τον νεογέννητό της γιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE