Προκαλεί ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ απόφαση για «Χουϊλή»! Τι θα κάνει στο ΡΙΚ…

Προκαλεί ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ απόφαση για «Χουϊλή»! Τι θα κάνει στο ΡΙΚ…

Η εκτελεστική επιτροπή της ΚΟΠ, αποφάσισε να… στείλει τον Αντρέα Γεωργίου (Χουϊλή) να σχολιάζει τις επίμαχες φάσεις της αγωνιστικής του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας, σε τηλεοπτική εκπομπή του ΡΙΚ κάθε Δευτέρα το βράδυ.

Βασικά θα είναι ο διάδοχος του Βάσου Κωνσταντίνου, ο οποίος έπαιζε για δεκαετίες τον συγκεκριμένο ρόλο (αναλυτή φάσεων) στην εκπομπή του ημικρατικού καναλιού. 

Η απόφαση της ΚΟΠ έχει προκαλέσει αντιδράσεις των διαιτητών, επειδή ο Αντρέας Γεωργίου (παλιός διαιτητής) είναι εν ενεργεία παρατηρητής διαιτησίας. 

Όπως πληροφορούμαστε στην απόφαση της εκτελεστικής, υπάρχει υποσημείωση ότι ο γνωστός πρώην διαιτητής, δεν θα σχολιάζει τις φάσεις του αγώνα που θα είναι ο ίδιος παρατηρητής. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια

Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια

Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE