Δύσκολο να ΠΕΙΣΟΥΝ πολλούς να ΠΕΤΑΞΟΥΝ την «κάρτα» του καναπέ…

Δύσκολο να ΠΕΙΣΟΥΝ πολλούς να ΠΕΤΑΞΟΥΝ την «κάρτα» του καναπέ…

Η ΑΕΛ είναι επικεφαλής στη βαθμολογία, η πορεία της είναι πέραν των προσδοκιών, όχι μόνο των υποστηρικτών της, αλλά κι αυτών που «έχτισαν» την ομάδα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Όμως στην «περίεργη» εποχή που ζούμε, με την μαζική αποχή του κόσμου από τα γήπεδα (όχι μόνο λόγω αντίδρασης για την εφαρμογή του νόμου της κάρτας οπαδού), οι γαλαζοκίτρινοι αγωνίζονται μπροστά σε άδειες κερκίδες. Μπορεί να λεχθεί, ότι η ΑΕΛ επηρεάζεται περισσότερο από κάθε άλλη μεγάλη ομάδα, από «φτωχές» εικόνες που καταγράφονται στις κερκίδες. 

Είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τον Ντούσαν Κέρκεζ, αλλά και τους παίχτες της ομάδας που βγάζουν το ψωμί τους για χρόνια στην Κύπρο, ωστόσο δεν μπορεί (όπως φαίνεται) ουδείς εξ αυτών να κάμει κάτι ουσιαστικό να αλλάξει τα δεδομένα.

Ούτε και η διοίκηση μπορεί να κάμει οτιδήποτε. Σε κάποιες άλλες εποχές, το ότι η ομάδα με τον χαμηλότερο προϋπολογισμό -από τις μεγάλες του νησιού- βρίσκεται στο ρετιρέ της βαθμολογίας, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως ένα πολύ δυνατό  επικοινωνιακό ατού. Για να πεισθεί σημαντική μερίδα του κόσμου να επιστρέψει στην ανατολική κερκίδα του Τσιρείου.

Όχι μόνο η διοίκηση της ΑΕΛ, αλλά κι εκείνες των άλλων μεγάλων ομάδων, δείχνουν να μην έχουν πλέον σοβαρά επιχειρήματα και τρόπους, για να επηρεάσουν καθοριστικά, όσους ποδοσφαιρόφιλους έχουν βγάλει «κάρτα διαρκείας» για τα σαλόνια των σπιτιών τους, τις καφετέριες και τους άλλους χώρους μαζικής παρακολούθησης (από την τηλεόραση) αγώνων.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ιρανός στρατηγός - Θα εκτοξεύσουμε πυραύλους για να φύγουν οι Αμερικανοί από την Κύπρο - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα» λέει ο Λετυμπιώτης

LIVE: Ιρανός στρατηγός - Θα εκτοξεύσουμε πυραύλους για να φύγουν οι Αμερικανοί από την Κύπρο - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα» λέει ο Λετυμπιώτης

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE