H στιγμή που πατέρας γρονθοκοπεί καθηγητή που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά την κόρη του - Video
25.10.2018 - 16:15
Η εκδίκηση του πατέρα όταν έμαθε ότι καθηγητής κακοποίησε σεξουαλικά την κόρη του.
Η κάμερα ασφαλείας ενός σχολείου στο Σαν Χουάν της Αργεντινής καταγράφει τη στιγμή που ένας εξαγριωμένος πατέρας επιτίθεται σε καθηγητή, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά την έφηβη κόρη του.
Πατέρας και κόρη είχαν επισκεφθεί το σχολείο για να καταγγείλουν τον καθηγητή. Αποχωρώντας, έπεσαν πάνω του, με τον πατέρα να χάνει την ψυχραιμία του μόλις τον αντικρύζει.
Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα του έριξε 22 γροθιές, προκαλώντας του κοψίματα στο πρόσωπο και στο χέρι.
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο καθηγητής είναι 30 ετών και ονομάζεται Jorge Cruceno. Μετά την επίθεση και αφού πρώτα του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα και κατάθεσε καταγγελία κατά του πατέρα. Οι αρχές ερευνούν και τις δύο υποθέσεις.
Ο καθηγητής έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της νεαρής μαθήτριας.
Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.