Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους στο Βουκουρέστι - Ψάχνουν για βόμβα οι Αρχές

Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους στο Βουκουρέστι - Ψάχνουν για βόμβα οι Αρχές

Αεροσκάφος της εταιρείας χαμηλού κόστους Wizz Air, με 173 επιβάτες, το οποίο εκτελούσε πτήση από το Κουτάισι της Γεωργίας με προορισμό τη Βαρσοβία προσγειώθηκε εκτάκτως στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου, στη Ρουμανία, λόγω απειλής για βόμβα.

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε γύρω στις 17.20 (ώρα Κύπρου) και εκκενώθηκε αμέσως.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου, ο Βαλεντίν Ιορντάκε, είπε στους δημοσιογράφους ότι γυναίκα ενημέρωσε τις γεωργιανές αρχές για την ύπαρξη βόμβας, δίνοντας «πολύ συγκεκριμένες λεπτομέρειες».

Οι έρευνες στο αεροσκάφος, από τις τοπικές αστυνομικές αρχές, είναι σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE