ΠΑΦΟΣ: Έφτασε στην Κύπρο με δεκάδες κιλά παράνομων ουσιών - Της πέρασαν χειροπέδες

ΠΑΦΟΣ: Έφτασε στην Κύπρο με δεκάδες κιλά παράνομων ουσιών - Της πέρασαν χειροπέδες

Ποσότητα κάνναβης πέραν των 25 κιλών, εντόπισε η Αστυνομία σε συνεργασία με το Τμήμα Τελωνείων, στην κατοχή 34χρονης που αφίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης (25/10), στο αεροδρόμιο Πάφου, από το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.00, σε συνεργασία μεταξύ μελών της ΥΚΑΝ και λειτουργών του Τμήματος Τελωνείων, έγινε έλεγχος στις αποσκευές της 34χρονης, η οποία είχε αφιχθεί λίγο νωρίτερα στο αεροδρόμιο Πάφου, από χώρα του εξωτερικού.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, εντοπίστηκαν στις αποσκευές της 34χρονης, 20 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, συνολικού βάρους 25 κιλών και 300 γραμμαρίων περίπου. Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη της 34χρονης, η οποία τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Εναντίον της 34χρονης διερευνάται υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.