LIFESTYLE

Δημοσία δαπάνη η κηδεία του τηλεοπτικού Ραούκκα - Ο μέγας ευεργέτης αφήνει περιουσία 3,2 εκατομμυρίων -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δημοσία δαπάνη η κηδεία του τηλεοπτικού Ραούκκα - Ο μέγας ευεργέτης αφήνει περιουσία 3,2 εκατομμυρίων -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται ο μεγάλος ευεργέτης του Δήμου Λεμεσού, Χρίστος Παπαδόπουλος, που απεβίωσε το Σάββατο 20/10/2018 σε ηλικία 88 ετών.

Της Νατάσας Κακούτση

Η κηδεία θα λάβει χώρα το Σάββατο, 27 Οκτωβρίου και ο Δήμος Λεμεσού και οι συγγενείς του καλούν όσους τιμούν την μνήμη του να παραστούν.   

Το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό Χρίστο Παπαδόπουλο που καθιερώθηκε στο κοινό με την γνωστή ατάκα  «ε… Σολωμό…» από την σειρά του ΡΙΚ «Οικογένεια Σολωμού» και λατρεύτηκε ως 'Ραούκκας' στην τηλεοπτική σειρά 'Αίγια Φούξια' είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (27/10). Η κηδεία θα τελεστεί από τον ιερό ναό Αγίου Νικολάου στην Λεμεσό.

Την θλίψη τους για το θάνατο του ηθοποιού και μέγα δωρητή του Δήμου Λεμεσού, Χρίστου Παπαδόπουλου, εκφράζουν ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

 

Αξίζει αναφοράς το γεγονός ότι μετά το θάνατο της αδελφής του, ο γνωστός Λεμεσιανός ηθοποιός είχε δωρίσει στο Δήμο, το 2016, το πατρικό τους σπίτι, εκτιμημένης αξίας 3,2 εκατομμυρίων ευρώ και τότε ο Δήμος Λεμεσού ανακήρυξε τον ίδιο και την αδελφή του σε Μεγάλους Ευεργέτες.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με αρμόδιο λειτουργό του Δήμου Λεμεσού, μας επιβεβαίωσε ότι η κηδεία του Χρίστου Παπαδόπουλου θα είναι δημοσία δαπάνη αφού ο ηθοποιός είναι μέγας ευεργέτης του Δήμου Λεμεσού. 

Διαβάστε επίσης: «Μαύρα μαντάτα»: Έφυγε από τη ζωή σπουδαίος Κύπριος ηθοποιός- Έπαιξε με επιτυχία στην «Aιγια Fuxia»

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top