ΚΥΠΡΟΣ: Το «πειραγμένο» όχημα που θα συζητηθεί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Το «πειραγμένο» όχημα που θα συζητηθεί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κύπριος πολίτης μετέτρεψε όχημα σε κάτι, μη – αναμενόμενο!

Σε ένα πρωτότυπο θέαμα είχαν την τύχη να είναι θεατές πολίτες στην Κύπρο, όπου είδαν αυτοκίνητο να «τραβά» άλλο, μισό όχημα.

Το παράδοξο περιστατικό έλαβε χώρα σε δρόμο του νησιού μας, όπου οδηγός κινείτο με όχημα τύπου hatchback και πίσω του είχε «κοτσαρισμένο» ένα μισό όχημα του ιδίου μοντέλου.

Ο εν λόγω πολίτης, αξιοποίησε το δεύτερο όχημα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, μετατρέποντάς το σε «καρότσα» για να μεταφέρει αντικείμενα με αυτό!

Μετατρέποντάς το σε καρότσα, το «έδεσε» με σίδερα, κάνοντάς το μια πρωτότυπη κατασκευή που κυριολεκτικά μαγνητίζει τα βλέμματα στο διάβα της.

Η εν λόγω φωτογραφία, αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στη διαδικτυακή σελίδα «I love Cyprus PE».

Δείτε τη φωτογραφία:

Μ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα ένταση στην Πύλα και προσπάθεια αλλαγής δεδομένων στη νεκρή ζώνη

Κυπριακό: Νέα ένταση στην Πύλα και προσπάθεια αλλαγής δεδομένων στη νεκρή ζώνη

Οι εξελίξεις στην περιοχή της Πύλας επαναφέρουν στο προσκήνιο μια από τις πιο ευαίσθητες πτυχές του Κυπριακού: τη νεκρή ζώνη και το εύθραυστο καθεστώς της, το οποίο ρυθμίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη μέσω της Ειρηνευτικής Δύναμης. Πίσω από τις αντικρουόμενες δηλώσεις και τις πολιτικές τοποθετήσεις, αναδύεται μια σταδιακή αλλά σταθερή διαδικασία μετατόπισης ισορροπιών, όπου το πεδίο και η διπλωματία κινούνται παράλληλα, αλλά όχι πάντα συντονισμένα.

BEST OF TOTHEMAONLINE