Πήρε θέση ο Διευθυντής του Open στη διαμάχη OMEGA και Plus – Video

Πήρε θέση ο Διευθυντής του Open στη διαμάχη OMEGA και Plus – Video

Ο Τζώνη Καλημέρης πήρε θέση στη διαμάχη για τα αποκλειστικά δικαιώματα του Open Tv στην Κύπρο κατά την παρουσίαση της μετονομασίας του TvOne σε OMEGA.

 

 

Το TvOne άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς. Μαζί με αυτό και όνομα (OMEGA). Αλλαγή που επισημοποιήθηκε την Πέμπτη 26/10 κατά την πραγματοποίηση της επίσημης παρουσίασης του νέου προγράμματος του.

Κατά την παρουσίαση, στις γιγαντοοθόνες που στήθηκαν στην αίθουσα, ανάμεσα σε άλλους εμφανίστηκε και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Open Tv, Τζώνη Καλημέρης, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του για «μια μεγάλη επιτυχημένη αποκλειστική συνεργασία μεταξύ του Open και του ΟMEGA», παίρνοντας έτσι ξεκάθαρη σχέση στη διαμάχη που δημιουργήθηκε σχετικά με τον αποκλειστικό συνεργάτη του τηλεοπτικού σταθμού στην Κύπρο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE