Οι λεπτομέρειες για τα «μαγικά χαρτάκια» του ντέρμπι απέναντι στην Ανόρθωση

Οι λεπτομέρειες για τα «μαγικά χαρτάκια» του ντέρμπι απέναντι στην Ανόρθωση

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της ΑΕΚ, για τα εισιτήρια του ντέρμπι με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ανόρθωση στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», που θα διεξαχθεί την Δευτέρα (29/10) στις 19:00.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε το πρωί τόσο ηλεκτρονικά, όσο και από την Μπουτίκ του Σωματείου.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση Κάρτας Φιλάθλου. Η έκδοση Κάρτας Φιλάθλου υπενθυμίζεται ότι μπορεί να γίνει από τα Γραφεία του Σωματείου.

Για αποφυγή ταλαιπωρίας παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριο τους.

Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30.

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε από την γηπεδούχο ομάδα στα 12 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ και του παιδικού εισιτήριου στο 1 ευρώ.

Κανένας φίλαθλος, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών, δεν μπορεί να εισέλθει στο Στάδιο χωρίς εισιτήριο του αγώνα.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα πάρουν θέση στη Βόρεια εξέδρα και παρακαλούνται όπως σταθμεύσουν τα οχήματά στους δρόμους πίσω από την συγκεκριμένη εξέδρα.

Αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας της Μπουτίκ:

Παρασκευή: 09:00-13:00, 15:00-18:00
Σάββατο: 09:00-14:00
Δευτέρα: 09:00-16:00″.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE