Καμία ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ για Κυριάκου και Φράγκου! Συναντούν κι άλλο γνώριμο

Καμία ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ για Κυριάκου και Φράγκου! Συναντούν κι άλλο γνώριμο

Δυο παίχτες που ανήκουν στην ΑΕΛ, δόθηκαν δανεικοί για τη φετινή σεζόν στην ΕΝΠ. Οι Αντρέας Κυριάκου και Αντρέας Φράγκος, οι οποίοι θα παίξουν κανονικά την Κυριακή το απόγευμα, όπως έγινε πρόσφατα και με τον Μάριο Ηλία που παίζει δανεικός στην Αλκή.

Και ο Μακρής που αγωνίζεται υπο μορφή δανεισμού από τον ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΛ, κλότσησε κανονικά μπάλα στο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων στο ΓΣΠ.

Στην ομάδα του Παραλιμνίου εργάζεται από το καλοκαίρι και ο Θεόδωρος Αντωνίου, ο οποίος είχε θητεύσει στο πόστο του υπεύθυνου του γραφείου τύπου της ομάδας για μερικά χρόνια.

Στους «βυσσινί» δεν είναι υπεύθυνος τύπου, αλλά έχει αρμοδιότητες στην οργάνωση της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE