Ο Μουρίνιο δεν έχει απάντηση για το μέλλον του Ντε Χέα!

Ο Μουρίνιο δεν έχει απάντηση για το μέλλον του Ντε Χέα!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ρωτήθηκε για το αν ο Νταβίντ Ντε Χέα θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως δεν είχε απάντηση.

Μέσα σε όλα τα ζητήματα που «καίνε» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι κι εκείνο της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Νταβίντ Ντε Χέα. Το συβμόλαιο του Ισπανού λήγει το επόμενο καλοκαίρι και οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται το ενδεχόμενο να χάσουν έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες του πλανήτη.

Για το συγκεκριμένο ζήτημα ρώτησε τον Ζοσέ Μουρίνιο το Sky Sports, όμως ο Πορτογάλος δεν είχε την απάντηση: «δεν είμαι άνετος για την παραμονή του Ντε Χέα, αλλά δεν ανησυχώ κιόλας. Δεν μπορώ να βρω τη σωστή λέξη στα αγγλικά. Θα δούμε τι θα συμβεί. Μόνο ο σύλλογος, ο Νταβίντ και το περιβάλλον του μπορεί να απαντήσει σε αυτό. Το δικό μου σχόλιο είναι ότι όλοι ξέρουν πόσο καλός είναι, πόσο σημαντικός για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εάν ο σύλλογος θέλει να γίνει καλύτερος απ’ ό,τι είναι και όχι χειρότερος, προφανώς θα είναι πολύ σημαντικό να κρατήσει τον Νταβίντ».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE