Τι έπιασαν οι κάμερες στο περιστατικό του ΕΝΠ-Ανόρθωση – «Μεγάλο πλήγμα για την κάρτα»

Τι έπιασαν οι κάμερες στο περιστατικό του ΕΝΠ-Ανόρθωση – «Μεγάλο πλήγμα για την κάρτα»

Ο Σάββας Πηλακούτας μίλησε σήμερα (26/10) στο ΣΠΟΡ FM 95.0 και τοποθετήθηκε για το θέμα της επίθεσης στα θεωρεία του «Τάσος Μάρκου».

Αναλυτικά:

Για τον αν υπήρχε εξέλιξη για το θέμα στο «Τάσος Μάρκου» και την επίθεση στα θεωρία: «Αυτό που μας έχουν πει είναι πως οι κάμερες δεν μπόρεσαν να διακρίνουν το πρόσωπο που έκανε την επίθεση. Αυτό είναι ένα πλήγμα για την κάρτα οπαδού».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE