Ο Γκριεζμάν έδωσε 230.000 για ένα πουλάρι (pic)

Ο Γκριεζμάν έδωσε 230.000 για ένα πουλάρι (pic)

Ο επιθετικός της Ατλέτικο που έχει τρέλα με τα άλογα κούρσας, πλήρωσε μία περιουσία για τον ενός έτους μελλοντικό πρωταθλητή στον ιππόδρομο.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν έχει ένα όχι και τόσο γνωστό χόμπι. Εχει αφήσει ουσιαστικά τους γονείς του, μαζί με έναν προπονητή, να διαχειρίζονται τα άλογα κούρσας που έχει στην ιδιοκτησία του και με τα οποία συμμετέχει σε αγώνες στον γαλλικό ιππόδρομο. Μάλιστα απέκτησε και ένα πουλάρι που είναι από γονείς πρωταθλητές στην Αμερική. Για το ενός έτους όμορφο ζωντανό ο επιθετικός της Ατλέτικο πλήρωσε 230.000 ευρώ.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE