Γιάννος Οκκάς: «Πρέπει να βελτιωθούμε, ακόμη τίποτε δεν έχει τελειώσει»

Γιάννος Οκκάς: «Πρέπει να βελτιωθούμε, ακόμη τίποτε δεν έχει τελειώσει»

Ο απολογισμός της πρεμιέρας με αντίπαλο την Ελβετία κατέγραψε ήττα για την Εθνική μας όμως τίποτε ακόμη δεν έχει τελειώσει ως προς το στόχο της πρόκρισης.

Οι Ελβετοί στον απογευματινό αγώνα της Πέγειας παρουσιάστηκαν πολύ δυνατοί και με τα απανωτά γκολ που σημείωσαν μέσα σε έντεκα λεπτά (48-59), έφτασαν στο 3-0 και αποκτούν άλλη δυναμική για τη συνέχεια.

Η ομάδα μας έχασε από ανώτερο αντίπαλο, προσπάθησε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, όμως η εξέλιξη του αγώνα με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου μας αφαίρεσε την ευκαιρία για να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής ασφαλώς θα κάνει τις αναλύσεις του προς τους διεθνείς μας για τα μαθήματα της πρεμιέρας, όμως το βάρος της προσπάθειας επικεντρώνεται στην επόμενη ημέρα και μέσα από τους δύο αγώνες που απομένουν να κυνηγήσουμε εισιτήριο πρόκρισης.

«Κάθε αρχή είναι δύσκολη. Στο σημερινό πρώτο ημίχρονο πιστεύω ότι είχαμε αρκετά καλή παρουσία. Στο δεύτερο ημίχρονο, τα δύο γρήγορα τέρματα που δεχτήκαμε δυστυχώς μας επηρέασαν και δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε.

Τέλειωσε ο πρώτος αγώνας με την Ελβετία όχι με το αποτέλεσμα που θα θέλαμε. Πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι για τα δύο δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν γιατί ακόμη τίποτε δεν έχει τελειώσει», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το σημερινό φινάλε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Γιάννος Οκκάς.

Η προσπάθεια επικεντρώνεται τώρα στον επόμενο αγώνα με αντίπαλο τη Σκοτία, που σήμερα νίκησε το Κόσσοβο με 2-1.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής θα έχει εικόνα μέσω DVD από το παιχνίδι με τη Σκοτία και ανάλογα θα καθορίσει και το πλάνο για το καθοριστικό μεταξύ μας παιχνίδι.

Ο κύκλος της προετοιμασίας αρχίζει το Σάββατο και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, καθώς ο αγώνας με τη Σκοτία είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου.

Την ίδια ημέρα και ώρα (15:00) στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» θα διεξαχθεί και ο αγώνας της Ελβετίας με το Κόσσοβο.

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

LIVE: Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE