Τραγουδίστρια ασπάστηκε το Ισλάμ και άλλαξε όνομα - Άφησε πίσω την παλιά της ζωή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τραγουδίστρια ασπάστηκε το Ισλάμ και άλλαξε όνομα - Άφησε πίσω την παλιά της ζωή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μετά την ψυχική της κατάρρευση, ασπάστηκε το Ισλάμ και άλλαξε όνομα!

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια Σινέντ Ο Κόννορ, που δίνει μάχη τα τελευταία χρόνια με την διπολική διαταραχή, απαρνήθηκε τον χριστιανισμό, ασπάστηκε το Ισλάμ και ονομάζεται πλέον Σουxάντα Νταβίτ.

«Με περηφάνια σας ανακοινώνω ότι έγινα μουσουλμάνα». Με αυτές τις λέξεις, η 51χρονη σήμερα Σινέντ, ανακοίνωσε αυτήν την σημαντική αλλαγή στη ζωή της στους χιλιάδες φίλους της στο Twitter, κοινοποιώντας μάλιστα και μία φωτογραφία στην οποία η ίδια ποζάρει με χιτζάμπ.

Δείτε την ανάρτησή της:

Παλιά της εφμάνιση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Σε μια χρονική συγκυρία αυξημένης γεωπολιτικής αβεβαιότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα στο Ισραήλ για διμερή επίσκεψη και για συμμετοχή στη 10η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ, η οποία αποκτά ιδιαίτερη πολιτική και στρατηγική βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE