Στο… ρελαντί στην pole position o Μάρκεθ

Στο… ρελαντί στην pole position o Μάρκεθ

Χωρίς να φορτσάρει και εκμεταλλευόμενος του πρώτους γρήγορους γύρους του πριν την εμφάνιση της βροχής ο Μαρκ Μάρκεθ κατέκτησε την pole position στο αυστραλιανό γκραν πρι, που ήτνα η 79η συνολικά της καριέρας του. Δεύτερος ο Μάβερικ Βινιάλες και 3ος ο Ζουάν Ζαρκό, στην 7η θέση ο Ρόσι.

Στην Αυστραλία τα ευμετάβλητα καιρικά φαινόμενα με την παρουσία της βροχής ανέτρεψε τα πλάνα των οδηγών που κλήθηκαν να… τρέξουν προτού βραχεί η πίστα και δεν μπορέσουν να σημειώσουν υψηλούς χρόνους. Μαρκ Μάρκεθ και Τζακ Μίλερ ήταν εκείνοι που ξεχώρισαν αρχικά στο Q2 με τον Ισπανό πρωταθλητή εντέλει χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα να κατακτά άνετα την πρώτη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές με χρόνο 1.29.2, σημειώνοντας πλέον 79 κερδισμένες pole position.

Πηγή: www.sdna.gr

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Η Κυβέρνηση καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την απαγωγή και τη συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση από τις 19 Ιουλίου, πέντε Ελληνοκυπρίων πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας από το υποτελές στην Τουρκία παράνομο καθεστώς στα κατεχόμενα και εκφράζει αγανάκτηση για την κατάσταση, όπως αυτή εξελίσσεται με τις σημερινές “δίκες” παρωδία, και συγκεκριμένα με την απόφαση για περίοδο κράτησης μέχρι και τριών μηνών του ενός ζεύγους εξ αυτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE