Ο Αμπντέλ Φατάχ Σίσι στο Βερολίνο για συνομιλίες με την καγκελάριο Μέρκελ

Ο Αμπντέλ Φατάχ Σίσι στο Βερολίνο για συνομιλίες με την καγκελάριο Μέρκελ

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Σίσι θα επισκεφτεί την Κυριακή 28/10 την Γερμανία, όπου και θα έχει συνομιλίες με την καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ για την παράνομη μετανάστευση, αλλά και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του.

Παράλληλα, θα συζητηθούν τρόποι για την ενίσχυση των σχέσεων της Αιγύπτου με την Γερμανία, αλλά και για την προσέλκυση γερμανικών επενδύσεων στην χώρα του.

Πρόκειται για την έκτη συνάντηση που θα έχει ο Αιγύπτιος πρόεδρος με την καγκελάριο Μέρκελ, από την εκλογή του στο προεδρικό αξίωμα της Αιγύπτου, το 2014.

Η επίσκεψή του, θα είναι τετραήμερη ενώ θα συναντηθεί και με άλλους υψηλόβαθμους Γερμανούς αξιωματούχους.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Το αποτέλεσμα της διερεύνησης που διεξάγει η ομάδα της αμερικανικής υπηρεσίας ATF για την προέλευση και εξάπλωση των πρόσφατων πυρκαγιών στην Επαρχία Λεμεσού θα είναι χρήσιμο ώστε να σχεδιαστούν τα επόμενα στάδια, τα οποία περιλαμβάνουν την παροχή βοήθειας και τεχνογνωσίας για να επιτευχθεί ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ των υπηρεσιών και να γίνουν οι αλλαγές που απαιτούνται, ενώ στο επόμενο στάδιο, οι αμερικανικές Αρχές θα εξετάσουν τη διαχείριση της πυρκαγιάς και τις ενέργειες που έγιναν για την αντιμετώπισή της, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.