Αλλαγμένη προς το καλύτερο και είχε… ΟΥΣΙΑ – Η Πάφος έμεινε με το… καλό ξεκίνημα

Αλλαγμένη προς το καλύτερο και είχε… ΟΥΣΙΑ – Η Πάφος έμεινε με το… καλό ξεκίνημα

Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στον αγώνα της Ομόνοιας με αντίπαλο την Πάφο στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta, με την ομάδα της Λευκωσίας να προηγείται στο σκορ με 1-0.

Η Πάφος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, είχε καλή παρουσία στο πρώτο 20λεπτο, με καλή κυκλοφορία μπάλας, ενώ έβγαινε με ευκολία στην επίθεση και δεν έδειχνε να επηρεάζεται ψυχολογικά από το… «φθηνό» γκολ που δέχθηκε μόλις στο 6ο λεπτό από τον Λόπες, που εκμεταλλεύτηκε λάθος διώξιμο του Σιρόκ.

Μάλιστα, είχε και ορισμένες καλές στιγμές για να σκοράρει, με τους Φόλπρεχτ (4΄ και 16΄), Ζαχαρίου (8΄) και Μπάγκαρντ).

Μετά το 20ο λεπτό όμως, η Ομόνοια ανέβασε στροφές και ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, με την Πάφο όμως να είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE