LIKE ONLINE

Έβαλαν κυριολεκτικά φωτιά στις νύμφες- Άφωνοι οι καλεσμένοι- VIDEO

Έβαλαν κυριολεκτικά φωτιά στις νύμφες- Άφωνοι οι καλεσμένοι- VIDEO

Σίγουρα οι καλεσμένοι καρδιοκτύπησαν, όταν έκπληκτοι είδαν τις δύο νύφες να τυλίγονται κυριολεκτικά στις φλόγες ενώ αντάλλαζαν φιλιά, λίγο μετά τον γάμο τους.

Βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι του Youtube “SWNS TV” δείχνει την μοναδική στιγμή των δύο γυναικών που ένωσαν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου.

Όταν λοιπόν οι νεόνυμφες στάθηκαν μπροστά στους καλεσμένους για να δώσουν το καθιερωμένο φιλί, δυο άτομα τα οποία ήταν στο κόλπο, κρατώντας δάδες έβαλαν φωτιά στις ουρές των νυμφικών, τα οποία πήραν αμέσως φωτιά, κόβοντας την ανάσα στους προσκεκλημένους.

Πρέπει πάντως να σημειώσουμε ότι τόσο η 32χρονη όσο και η 28χρονη, είναι επαγγελματίες ψυχαγωγοί και ασχολούνται με παραστάσεις με φωτιές.

Έτσι λοιπόν, όσοι καλεσμένοι παρευρέθηκαν στο χαρμόσυνο γεγονός της 13ης Οκτωβρίου, θα θυμούνται για καιρό αυτόν τον γάμο.

Δείτε το βίντεο

 

Χ. Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top