Έβαλαν κυριολεκτικά φωτιά στις νύμφες- Άφωνοι οι καλεσμένοι- VIDEO

Έβαλαν κυριολεκτικά φωτιά στις νύμφες- Άφωνοι οι καλεσμένοι- VIDEO

Σίγουρα οι καλεσμένοι καρδιοκτύπησαν, όταν έκπληκτοι είδαν τις δύο νύφες να τυλίγονται κυριολεκτικά στις φλόγες ενώ αντάλλαζαν φιλιά, λίγο μετά τον γάμο τους.

Βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι του Youtube “SWNS TV” δείχνει την μοναδική στιγμή των δύο γυναικών που ένωσαν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου.

Όταν λοιπόν οι νεόνυμφες στάθηκαν μπροστά στους καλεσμένους για να δώσουν το καθιερωμένο φιλί, δυο άτομα τα οποία ήταν στο κόλπο, κρατώντας δάδες έβαλαν φωτιά στις ουρές των νυμφικών, τα οποία πήραν αμέσως φωτιά, κόβοντας την ανάσα στους προσκεκλημένους.

Πρέπει πάντως να σημειώσουμε ότι τόσο η 32χρονη όσο και η 28χρονη, είναι επαγγελματίες ψυχαγωγοί και ασχολούνται με παραστάσεις με φωτιές.

Έτσι λοιπόν, όσοι καλεσμένοι παρευρέθηκαν στο χαρμόσυνο γεγονός της 13ης Οκτωβρίου, θα θυμούνται για καιρό αυτόν τον γάμο.

Δείτε το βίντεο

 

Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE