«Αναγκάσαμε τον ΑΠΟΕΛ να έχει παθητικό ρόλο»

«Αναγκάσαμε τον ΑΠΟΕΛ να έχει παθητικό ρόλο»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του δραματικού αγώνα με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, ο γενικός αρχηγός της Αλκής, Μάριος Γεωργίου.

Αναλυτικά:

«Η Αλκή κοίταξε τον αντίπαλο στα μάτια και μπορούσαμε να φύγουμε με θετικό αποτέλεσμα. Τα παιδιά έστειλαν το μήνυμα ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος.

Αναγκάσαμε τον αντίπαλο να έχει παθητικό ρόλο σε μεγάλο κομμάτι του αγώνα και δεν άξιζε να χάσουμε.

Έχουμε καθοριστικό αγώνα με το Παραλίμνι την επόμενη αγωνιστική. Η ομάδα δείχνει ότι βρήκε τα πόδια της, σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα που δείχνει ότι θα πάει μέχρι τέλους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.