Λακκοτρύπης: «Με ψυχραιμία αντιμετωπίζουμε τις τουρκικές προκλήσεις»

Λακκοτρύπης: «Με ψυχραιμία αντιμετωπίζουμε τις τουρκικές προκλήσεις»

Η Κυπριακή Δημοκρατία αντιμετωπίζει τις τουρκικές προκλήσεις σε σχέση με τον ενεργειακό πλούτο της χώρας με απόλυτη ψυχραιμία, δήλωσε από την Πάφο ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης.

Ερωτηθείς εάν η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λάβει τα μέτρα της για να αντιμετωπίσει τις τουρκικές προκλήσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ, είπε ότι έχουν ληφθεί τα αναγκαία μέτρα σε  συνεργασία με τις εταιρείες που έχουν λάβει τις άδειες για τις γεωτρήσεις αλλά και τις χώρες από τις οποίες προέρχονται.

Η Κυπριακή Δημοκρατία, υπέδειξε, θα συνεχίσει να υλοποιεί τον ενεργειακό της προγραμματισμό όπως ακριβώς τον έχει σχεδιάσει.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE