Ο Ρομό πήρε θέση για την ΓΚΑΦΑ με Αλκή και έστειλε ΜΗΝΥΜΑ για… Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Ρομό πήρε θέση για την ΓΚΑΦΑ με Αλκή και έστειλε ΜΗΝΥΜΑ για… Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ, Ράφαελ Ρομό τοποθετήθηκε μέσω των social media για το λάθος που έκανε με την Αλκή αλλά και για τον επόμενο αγώνα με την Ομόνοια.

Ο Βενεζουελάνος πορτιέρο τόνισε ότι δεν σκέφτεται τα λάθη που κάνει αλλά το μέλλον και έστειλε μήνυμα… νίκης ενόψει του ντέρμπι με την Ομόνοια.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Επιτρέπω στον εαυτό μου να κάνει λάθη αλλά δεν μένω σε αυτά, τώρα προχωρώ και δουλεύω σκληρά για την Τετάρτη έχουμε να γράψουμε μια νέα ιστορία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Δένδια: Η ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου-Ελλάδας στο επίκεντρο

Συνάντηση ΠτΔ-Δένδια: Η ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου-Ελλάδας στο επίκεντρο

Στην ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας και στην ανάδειξη των δυνατοτήτων των αμυντικών βιομηχανιών των δύο χωρών αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Δένδιας, σε συνάντηση που είχαν στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE