ΛΕΜΕΣΟΣ: 4ήμερη για τους δύο που προσπάθησαν να διαφύγουν- Υπόθεση εμπορίας ουσιών

ΛΕΜΕΣΟΣ: 4ήμερη για τους δύο που προσπάθησαν να διαφύγουν- Υπόθεση εμπορίας ουσιών

Διάταγμα τετραήμερης κράτησης εξέδωσε την Κυριακή (28/10) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 33 και 35 ετών, που συνελήφθησαν χθες, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Οι δύο συνελήφθησαν χθες βράδυ (27/10) μετά από έρευνα που διενήργησαν μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 43 γραμμάρια κάνναβης, 8 γραμμάρια ρητίνης κάνναβης, 2,5 γραμμάρια κοκαΐνης και μια ζυγαριά ακριβείας.
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 *Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Στη συζήτηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου την Παρασκευή για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο καταγράφηκε «σαφής αναγνώριση» της δουλειάς που επιτέλεσε η Κυπριακή Προεδρία σε έναν από τους πιο δύσκολους και πολιτικά απαιτητικούς φακέλους της Ένωσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE