ΚΥΠΡΟΣ: Μας «αποχαιρετούν» οι βροχές -Ο καιρός το διήμερο 29-30/10 -ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Μας «αποχαιρετούν» οι βροχές -Ο καιρός το διήμερο 29-30/10 -ΠΙΝΑΚΑΣ

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

To βράδυ της Κυριακής 28/10 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 αλλά παροδικά στα ανατολικά και τα νότια, µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα 29/10 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα δυτικά, βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Δευτέρας 29/10 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 αλλά παροδικά στα ανατολικά και τα νότια, µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.

Την Τρίτη 30/10, την Τετάρτη 31/10 και την Πέµπτη 1/11 ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο για να κυµανθεί λίγο πάνω από τους κλιµατολογικούς µέσους όρους.

H θερμοκρασία που καταγράφηκε την Κυριακή (28/10):

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.