ΚΥΠΡΟΣ: Μας «αποχαιρετούν» οι βροχές -Ο καιρός το διήμερο 29-30/10 -ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Μας «αποχαιρετούν» οι βροχές -Ο καιρός το διήμερο 29-30/10 -ΠΙΝΑΚΑΣ

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

To βράδυ της Κυριακής 28/10 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 αλλά παροδικά στα ανατολικά και τα νότια, µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα 29/10 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα δυτικά, βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Δευτέρας 29/10 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 αλλά παροδικά στα ανατολικά και τα νότια, µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.

Την Τρίτη 30/10, την Τετάρτη 31/10 και την Πέµπτη 1/11 ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο για να κυµανθεί λίγο πάνω από τους κλιµατολογικούς µέσους όρους.

H θερμοκρασία που καταγράφηκε την Κυριακή (28/10):

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.