ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συμπλοκή έξω από τη Βουλή – Χειροπέδες στους θερμόαιμους

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συμπλοκή έξω από τη Βουλή – Χειροπέδες στους θερμόαιμους

Καβγάς σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 28/10 στο πάρκο δίπλα από το κτήριο της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, λήφθηκε πληροφορία γύρω στις 15:45 το απόγευμα της Κυριακής 28/10 για συμπλοκή στον χώρο του πάρκου πίσω από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Μέλη της δύναμης έσπευσαν άμεσα στο σημείο όπου εντόπισαν τη συμπλοκή μεταξύ των αλλοδαπών και αποκατέστησαν την τάξη και την ηρεμία στον χώρο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, ενώ άτομα που ενεπλάκησαν στον καβγά συνελήφθησαν, χωρίς ακόμη να είναι γνωστός ο ακριβής αριθμός τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Φωτιά στην Εύβοια: Επιχειρούν εναέρια μέσα - Νέο μήνυμα του 112 για εκκένωση, κοντά σε σπίτια οι φλόγες

VIDEO - Φωτιά στην Εύβοια: Επιχειρούν εναέρια μέσα - Νέο μήνυμα του 112 για εκκένωση, κοντά σε σπίτια οι φλόγες

Με το πρώτο φως της μέρας ξεκίνησαν τα εναέρια μέσα την προσπάθεια να περιορίσουν το μέτωπο της φωτιάς που καίει ανεξέλεγκτα στα Μεσοχώρια της Εύβοιας. Οι επίγειες δυνάμεις παρέμειναν όλη τη νύχτα στο σημείο, δίνoντας μάχη με τις φλόγες που απειλούν σπίτια, καλλιέργειες και το φυσικό περιβάλλον.

BEST OF TOTHEMAONLINE