Δυνατές μονομαχίες και αμυντική προσέγγιση χαρακτήρισαν τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, με τον Παναιτωλικό να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά να μην βρίσκει διαδρόμους προς την περιοχή του Αθανασιάδη, ώστε να φανεί απειλητικός για τον πορτιέρε των Αρκάδων.
Από την πλευρά τους οι παίκτες του Αστέρα, προσπάθησαν να απειλήσουν με μακρινά σουτ και στημένες φάσεις, χωρίς με τη σειρά τους να φανούν απειλητικοί για την εστία του Κυριακίδη, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια ισόπαλες με το στείρο 0-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Παναιτωλικού, μπήκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» το ματς, με τον Μανά να προειδοποιεί στο 63ο λεπτό, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, καθώς κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Αθανασιάδη.
Ότι δεν κατάφερε ο Μανά στο 63′, το πέτυχε ο Βλάντ Μοράρ, τρία λεπτά αργότερα, καθώς με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στο βάθος της εστίας του Αστέρα Τρίπολης, διαμορφώνοντας το 1-0 υπέρ του Παναιτωλικού.
Στη συνέχεια ο Αστέρας Τρίπολης προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, με τον Νίκο Καλτσά να λυτρώνει τους Αρκάδες στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, φέρνοντας το ματς στα ίσια, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τον βαθμό της ισοπαλίας
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com