«Η σημαντικότερη νίκη / Γνωρίζαμε τι θα αντιμετωπίσουμε» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

«Η σημαντικότερη νίκη / Γνωρίζαμε τι θα αντιμετωπίσουμε» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Μετά το παιχνίδι Ερμής-Νέα Σαλαμίνα (28/10) μίλησε στη Cytavision από πλευράς Νέας Σαλαμίνας ο .

Αναλυτικά:

»Πάρα πολύ σημαντική νίκη, ίσως η σημαντικότερη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Γνωρίζαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας τι θα αντιμετωπίσουμε σήμερα. Ήταν κάτι που επισήμανε ο προπονητής και το λέγαμε ότι η βαθμολογική συγκομιδή αδικεί τον Ερμή. Ευτυχώς ήρθε η νίκη έστω και στα τελευταία λεπτά του αγώνα και είμαστε πανευτυχής. Αυτή η νίκη μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε με αισιοδοξία τη συνέχεια και να βλέπουμε όλο το πρότζεκτ που έχουμε θέσει να λειτουργεί».

Για το αν η νίκη διαφοροποιεί του στόχους και ανεβάζει το πήχη είπε:

»Η νίκη δεν αλλάζει τίποτα. Το κεφάλαιο Ερμής έχει ήδη κλείσει. Θα ξεκινήσουμε αμέσως να κοιτάμε τον επόμενο αντίπαλο. Αυτό κάνουμε στη Νέα Σαλαμίνα. Το έχουμε πει ότι θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και όπου μας βγάλει. Το σημαντικό για μας είναι η ομάδα να είναι ανταγωνιστική. Με αυτό σκεπτικό κτίστηκε φετινή ομάδα και ευτυχώς αποδίδει. Δεν πρόκειται να αποπροσανατολιστούμε. Γνωρίζεται τα γεγονότα, η νίκη είναι αφιερωμένη 100% στον Φραγκέσκου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE