ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από την «πόλη» στο… «χωριό» με ερωτηματικά για την 11άδα – Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ για Σακέτι

Από την «πόλη» στο… «χωριό» με ερωτηματικά για την 11άδα – Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ για Σακέτι

Από την… πόλη στο χωριό, ή αλλιώς από τα σαλόνια στα αλώνια η απλά: Από το Γιουρόπα Λιγκ στο κυπριακό πρωτάθλημα!

Κάπως έτσι παρομοιάζεται η… προσγείωση της Λεμεσιανής ομάδας στην κυπριακή πραγματικότητα για μία ακόμη φορά, η οποία από την επιβλητική «Commerzbank Arena», θα βρεθεί στο… γερασμένο Μακάρειο, για να αντιμετωπίσει το βράδυ της Δευτέρας (29/10, 19:00) τη δυνατή και φιλόδοξη φέτος Δόξα Κατωκοπιάς!

Οι τρεις βαθμοί είναι το μοναδικό ζητούμενο για την αρμάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, η οποία θέλει να συνεχίσει την αλάνθαστη πορεία της στο πρωτάθλημα, για να μειώσει ξανά στον πόντο από την πρωτοπόρο ΑΕΛ, έχοντας και έναν αγώνα στο «χέρι».

Ο Κύπριος τεχνικός προβληματίζεται για το πόσες αλλαγές θα κάνει σε αυτό το ματς, αφού όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην Άιντραχτ, σπατάλησαν πάρα πολλές δυνάμεις και χρειάζονται ανάσες, όμως δεν μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την ενδεκάδα. Αυτά, δεν γίνονται…

Συνήθως, ο Κύπριος τεχνικός «ανακατεύει την τράπουλα» (κυρίως) στην επίθεση, όπου υπάρχει πληθώρα ποιοτικών επιλογών, όμως αυτή τη φορά, ίσως δώσει ανάσες και σε παίκτες της οπισθοφυλακής.

Βέβαια, οι τραυματισμοί των Γιούστε και Μπρου, του… «δένουν» τα χέρια, όμως υπάρχει βάθος στο ρόστερ και μπορεί να γίνει ροτέισιον, χωρίς να χάνει η ομάδα από την ποιότητα της.

Να σημειώσουμε επίσης ότι ο Απόλλωνας έχει τρεις παίκτες στο όριο των δύο κίτρινων καρτών, που κινδυνεύουν να χάσουν το ντέρμπι της επόμενης (8ης) αγωνιστικής με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Πρόκειται για τους Σακέτι, Μάρκοβιτς και Στυλιανού, με τους δύο πρώτους να είναι βασικότατες μονάδες, γεγονός που προβληματίζει τον Κύπριο τεχνικό και ίσως τον βάλει σε σκέψεις για το αν θα τους δώσει φανέλα βασικού κόντρα στη Δόξα.

Ειδικά ο Σακέτι, ο οποίος είναι βασικός και αναντικατάστατος, θα πρέπει, αν αγωνιστεί, να είναι πολύ προσεκτικός, αφού τυχόν απουσία του κόντρα στην «Κυρία», ίσως στοιχίσει στην ομάδα του, όπως συνέβη στην περσινή περίοδο!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Influencer Marketing: Τι προβλέπει η νομοθεσία – Αυτά πρέπει να πληρούν οι αναρτήσεις – Όσα πρέπει να ξέρουν καταναλωτές και επιχειρήσεις

Καταδυτικός Τουρισμός: Η μαγεία της θάλασσας μέσα στα Κυπριακά νερά – Ζηνοβία και Musan μας βάζουν στο «χάρτη»

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Θα μας τρελάνει ο καιρός - Ζέστη και βροχές στο «μενού» - Αναλυτικά η πρόγνωση

Βρισηίδα Ανδριώτου: Κάλυψε το στήθος της με δυο ζουμερά κεράσια - Δείτε φωτογραφία



Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Οι πυρκαγιές αποτελούν κάθε καλοκαίρι ένα καταστροφικό φαινόμενο που πλήττει την Κύπρο ενώ υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν και καθορίζουν τον κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top