Νέες καταγγελίες της μητέρας της μικρής Μαρίας- «Έδιωξαν τον πατέρα από το σχολείο - Την παραγκώνισαν στην γυμναστική» - VIDEO

Νέες καταγγελίες της μητέρας της μικρής Μαρίας- «Έδιωξαν τον πατέρα από το σχολείο - Την παραγκώνισαν στην γυμναστική» - VIDEO

Νέες καταγγελίες από την μητέρα της μικρής Μαρίας- Ραφαέλας που παραγκωνίστηκε σε γιορτή του σχολείου για την 28η Οκτωβρίου. Οι καταγγελίες αφορούν επεισόδιο μεταξύ του συζύγου της και της διευθύντριας του σχολείου αλλά και για άλλη αρνητική συμπεριφορά απέναντι στο παιδί.

Η κα. Ιωάννα Βασιλείου φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» του καναλιού ‘OMEGA’, και αρχικά σχολίασε την δική της αντίδραση για τον παραγκωνισμό του παιδιού της από την σχολική γιορτή, ενώ αποκάλυψε ακόμη ένα περιστατικό που η κόρη της δεν είχε ίση μεταχείριση με τα άλλα παιδιά.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι στις 15 Οκτωβρίου παρακολούθησαν απ’ έξω από το σχολείο το μάθημα της γυμναστικής, και είδαν ότι η Μαρία- Ραφαέλα δεν είχε την ίδια αντιμετώπιση με τα υπόλοιπα παιδία, αλλά ούτε την βοήθησαν να ενσωματωθεί.  

Για το περιστατικό με την γυμναστική, οι γονείς του παιδιού προσπάθησαν να ζητήσουν εξηγήσεις από το σχολείο ύστερα από δύο ημέρας και σύμφωνα με όσα είπε η κα. Ιωάννα, «μόνο που δεν τον έδιωξε σαν να ήταν ένας αλήτης πατέρας». 

Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας της μικρής Μαρίας – Ραφαέλας, όταν παραπονέθηκε ο σύζυγός της για την ενσωμάτωση του παιδιού τους στα μαθήματα, του υπέδειξαν να πάει στο Υπουργείο Παιδείας και στην συνέχεια τον έδιωξε.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο όσα δήλωσε η κα. Ιωάννα Βασιλείου στην εκπομπή: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.