14χρονη εντοπίστηκε σε κακή κατάσταση έξω από το σχολείο της - «Σε κατάσταση μέθης»

14χρονη εντοπίστηκε σε κακή κατάσταση έξω από το σχολείο της -  «Σε κατάσταση μέθης»

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας (29/10) σε σχολείο του Ηρακλείου όταν μία ανήλικη μαθήτρια εντοπίστηκε σε κατάσταση μέθης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost πρόκειται για μία 14χρονη, αλβανικής καταγωγής, που βρέθηκε έξω από το σχολείο που φοιτούσε σε κακή κατάσταση εξαιτίας του ότι είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την ανήλικη και την μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

“Πρόκειται για μία 14χρονη μαθήτρια, αλβανικής καταγωγής, που έφτασε στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης. Οι γιατροί της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και πλέον νοσηλεύεται στην Παιδιατρική Κλινική”, ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου, Γ. Μοσχοβάκης.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η τοπική Αστυνομία η οποία έχει ήδη ξεκινήσει τις έρευνες για την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE