ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ: Μαζί στο Δικαστήριο και οι 15 για προσωποκράτηση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ: Μαζί στο Δικαστήριο και οι 15 για προσωποκράτηση

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών και για τους 15 αλλοδαπούς υπηκόους Ινδίας εξέδωσε την Δευτέρα (29/10), το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, μετά τις συμπλοκές το απόγευμα της Κυριακής (28/10).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός από τις συμπλοκές των Ινδών στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας: Συμπλοκές και αρκετές συλλήψεις αλλοδαπών

Υπενθυμίζουμε ότι το απόγευμα της Κυριακής, ομάδα αλλοδαπών προκαλούσε αναστάτωση και οχλαγωγία, με αποτέλεσμα την σύλληψη 15 ατόμων με τις κατηγορίες της συμπλοκής, της οχλαγωγίας, της παράνομης συνάθροισης και της συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος.

Χ.Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE