Ο χαμός του βρέφους αποκάλυψε το ένοχο μυστικό τους – Στο κελί πατέρας και κόρη -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο χαμός του βρέφους αποκάλυψε το ένοχο μυστικό τους – Στο κελί πατέρας και κόρη -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα τρομερό οικογενειακό μυστικό έμελλε να φέρει στην επιφάνεια ο τραγικός θάνατος ενός βρέφους.

Ένας πατέρας και η κόρη του βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία της αιμομιξίας, όταν το παιδί που είχαν μαζί απεβίωσε σε νοσοκομείο.

Ο λόγος για τον James Brown και την κόρη του Katlyn Edwards, οι οποίοι κατηγορούνται για αιμομιξία όταν οι αστυνομικοί που ερευνούσαν τον θάνατο του βρέφους, ανακάλυψαν το μυστικό τους.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, της Νότιας Καρολίνας, το ζευγάρι ανέφερε πως ήταν μια σχέση «κοινή συναίνεση» όταν η Katlyn έμεινε έγκυος.

Οι αστυνομικές έρευνες αποκάλυψαν και επιβεβαίωσαν περαιτέρω την σχέση του πατέρα με την κόρη του, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι μελέτες για να διαπιστωθεί κατά πόσο η αιμομιξία των δυο είχε ως αποτέλεσμα τον χαμό του βρέφους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.