Σκόρπισε τον τρόμο στους οδηγούς με το όχημά του – VIDEO

Σκόρπισε τον τρόμο στους οδηγούς με το όχημά του – VIDEO

Το μακάβριο έθιμο έχει και τα όριά του.

Τον τρόμο και τον πανικό σκόρπισε οδηγός με την όψη του οχήματός του, ο οποίος κινείτο σε αυτοκινητόδρομο στο Λος Άντζελες.

Το όχημά του ήταν καλυμμένο με αίματα, ενώ από το πίσω μέρος του «έξεχε» ένα πτώμα.

Εκ πρώτης όψεως, δινόταν η εντύπωση πως επρόκειτο για ένα αιματηρό τροχαίο δυστύχημα, όπου το άτυχο θύμα, βρισκόταν ακόμη στο εν κινήσει όχημα.

Όμως με μια πιο προσεκτική και κοντινή ματιά, φαινόταν πως επρόκειτο περί διακόσμησης για το «χαλοουίν» όπου μια κούκλα τοποθετήθηκε στο πίσω μέρος του οχήματος και κόκκινη μπογιά «ολοκλήρωσε» το σκηνικό.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Οι πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό - με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς, σοβαρούς τραυματισμούς, καταστροφή περιουσιών, καλλιεργειών και υποδομών - έχουν ανοίξει μια συζήτηση για την ευθύνη και την επάρκεια του κρατικού μηχανισμού, στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE