Σκόρπισε τον τρόμο στους οδηγούς με το όχημά του – VIDEO

Σκόρπισε τον τρόμο στους οδηγούς με το όχημά του – VIDEO

Το μακάβριο έθιμο έχει και τα όριά του.

Τον τρόμο και τον πανικό σκόρπισε οδηγός με την όψη του οχήματός του, ο οποίος κινείτο σε αυτοκινητόδρομο στο Λος Άντζελες.

Το όχημά του ήταν καλυμμένο με αίματα, ενώ από το πίσω μέρος του «έξεχε» ένα πτώμα.

Εκ πρώτης όψεως, δινόταν η εντύπωση πως επρόκειτο για ένα αιματηρό τροχαίο δυστύχημα, όπου το άτυχο θύμα, βρισκόταν ακόμη στο εν κινήσει όχημα.

Όμως με μια πιο προσεκτική και κοντινή ματιά, φαινόταν πως επρόκειτο περί διακόσμησης για το «χαλοουίν» όπου μια κούκλα τοποθετήθηκε στο πίσω μέρος του οχήματος και κόκκινη μπογιά «ολοκλήρωσε» το σκηνικό.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE