ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκαναν το πάρκο ρινγκ – 15 άτομα στο κελί

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκαναν το πάρκο ρινγκ – 15 άτομα στο κελί

Δικαστικά διατάγματα προσωποκράτησης για υπόθεση συμπλοκής.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας προσήχθησαν τη Δευτέρα 29/10 15 πρόσωπα, για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης τους, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, συμπλοκής, οχλαγωγίας και παράνομης συνάθροισης.

Τα υπό εξέταση αδικήματα διαπράχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 28/10, στην Λευκωσία.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη των 15 υπόπτων τα ξημερώματα σήμερα, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων.

Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον των 15 υπόπτων, διατάγματα κράτησής τους για χρονική περίοδο οκτώ ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου και ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.