ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκαναν το πάρκο ρινγκ – 15 άτομα στο κελί

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκαναν το πάρκο ρινγκ – 15 άτομα στο κελί

Δικαστικά διατάγματα προσωποκράτησης για υπόθεση συμπλοκής.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας προσήχθησαν τη Δευτέρα 29/10 15 πρόσωπα, για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης τους, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, συμπλοκής, οχλαγωγίας και παράνομης συνάθροισης.

Τα υπό εξέταση αδικήματα διαπράχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 28/10, στην Λευκωσία.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη των 15 υπόπτων τα ξημερώματα σήμερα, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων.

Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον των 15 υπόπτων, διατάγματα κράτησής τους για χρονική περίοδο οκτώ ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου και ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στο Κίτι: Έχασε τη ζωή του 31χρονος Ελληνοκύπριος μετά από ατύχημα με αλεξίπτωτο σε παραλία – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Τραγωδία στο Κίτι: Έχασε τη ζωή του 31χρονος Ελληνοκύπριος μετά από ατύχημα με αλεξίπτωτο σε παραλία – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 08:30 σήμερα το πρωί ενώ δύο Eλληνοκύπριοι πετούσαν με μηχανοκίνητα αλεξίπτωτα πλαγιάς paramotor glider (τύπος ανεμοπτέρου που έχει βενζινοκίνητο κινητήρα με έλικα στο πίσω μέρος) (ο καθένας το δικό του) στην παραλιακή περιοχή Παρασόλια στο Κίτι.

BEST OF TOTHEMAONLINE