ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκαναν το πάρκο ρινγκ – 15 άτομα στο κελί

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκαναν το πάρκο ρινγκ – 15 άτομα στο κελί

Δικαστικά διατάγματα προσωποκράτησης για υπόθεση συμπλοκής.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας προσήχθησαν τη Δευτέρα 29/10 15 πρόσωπα, για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης τους, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, συμπλοκής, οχλαγωγίας και παράνομης συνάθροισης.

Τα υπό εξέταση αδικήματα διαπράχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 28/10, στην Λευκωσία.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη των 15 υπόπτων τα ξημερώματα σήμερα, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων.

Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον των 15 υπόπτων, διατάγματα κράτησής τους για χρονική περίοδο οκτώ ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου και ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE