ΠΑΥΣΗ στην αναφορά του γκολ της Δόξας και όσα είπε ο Αυγουστή

ΠΑΥΣΗ στην αναφορά του γκολ της Δόξας και όσα είπε ο Αυγουστή

Στη δημοσιογραφική διάσκεψη που ακολούθησε του αγώνα Δόξα – Απόλλων, ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Σωφρόνης Αυγουστή, δήλωσε τα εξής:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι. Δεχθήκαμε ένα γκολ (μια παύση για δευτερόλεπτα εδώ… χωρίς άλλο σχόλιο). Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες και είχαμε αρκετές φάσεις και για δεύτερο τέρμα αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Βλέπουμε τη συνέχεια και στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση θα προσπαθήσουμε για τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα χάσαμε τρεις βαθμούς όμως θα προσπαθήσουμε να τους καλύψουμε. Πιστεύουμε στην ομάδα»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE