Το… πουλέν του Τραμετσάνι – Θα εξελιχθεί σε άσο στο μανίκι του;

Το… πουλέν του Τραμετσάνι – Θα εξελιχθεί σε άσο στο μανίκι του;

Σε αγαπημένη αλλαγή του Τραμετσάνι μετατρέπεται ο νεαρός Βραζιλιάνος, Λέο Νατέλ.

Στα δύο παιχνίδια που ο Ιταλός προπονητής κοούτσαρε τον ΑΠΟΕΛ με ΑΕΛ και Αλκή ο Βραζιλιάνος εξτρέμ πέρασε και στα δύο ως αλλαγή.

Κόντρα στην ΑΕΛ στο 83ο λεπτό και κόντρα στην Αλκή μπήκε στο 61ο λεπτό. Μάλιστα ο Νατέλ ήταν καθοριστικός στη νίκη του ΑΠΟΕΛ καθώς κέρδισε το πέναλτι στο 89′ και σκόραρε στις καθυστερήσεις διαμορφώνοντας το τελικό 4-2 υπέρ της ομάδας του.

Πριν κατηφορίσει στο νησί μας ο Ιταλός κόουτς ο 21χρονος Νατέλ μετρούσε μόλις 40 λεπτά συμμετοχής στα πρώτα δύο παιχνίδια των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σούντουβα και μετά… χάθηκε από τον χάρτη.

Πλέον ο Τραμετσάνι δείχνει να τον εμπιστεύεται και να του δίνει ευκαιρίες ενώ ο 21χρονος ουσιαστικά τον ξελάσπωσε κόντρα στην Αλκή. Ο χρόνος θα δείξει αν ο Νατέλ θα αναγεννηθεί με τον Ιταλό στο τιμόνι του ΑΠΟΕΛ και πως θα διαχειριστεί αυτές τις ευκαιρίες.

Α.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Γεάδης Γεάδη στο «T»: «Θέλουμε να είμαστε κόμμα εξουσίας»- «Η Αριστερά έβγαλε την Τουρκία από το κάδρο των ευθυνών της»

Γεάδης Γεάδη στο «T»: «Θέλουμε να είμαστε κόμμα εξουσίας»- «Η Αριστερά έβγαλε την Τουρκία από το κάδρο των ευθυνών της»

Ο Ευρωβουλευτής του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη, στη συνέντευξή του στο ThemaOnline δίνει απαντήσεις για τα όσα προηγήθηκαν στο Ευρωκοινοβούλιο για την τροπολογία που κατέθεσε και για την κόντρα με τον Ευρωβουλευτή του ΑΚΕΛ, Γιώργο Γεωργίου. Υποδεικνύει ότι το θέμα της Κύπρου, δεν πρέπει να θυσιάζεται στον βωμό, μικροκομματικών συμφερόντων.

BEST OF TOTHEMAONLINE