ΛΕΜΕΣΟΣ: Μέσω διαδικτύου αγόρασε το ναρκωτικά ισχυρίζεται ο 15χρονος – Δεν ήξεραν οι γονείς

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μέσω διαδικτύου αγόρασε το ναρκωτικά ισχυρίζεται ο 15χρονος – Δεν ήξεραν οι γονείς

Τον ισχυρισμό ότι προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά από το διαδίκτυο, προέβαλε ο 15χρονος που εντοπίστηκε λιπόθυμος σε πάρκο στην Γερμασόγεια, ύστερα από κοκτέιλ ουσιών που κατανάλωσε.

Ο υποδιοικητής και εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ, Στέλιος Σεργίδης, μιλώντας στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» είπε ότι σε μια τέτοια υπόθεση υπάρχουν δύο πτυχές για την Αστυνομία: η ανθρωπιστική και η ποινική.

Ο κ. Σεργίδης σε δηλώσεις του στην εφημερίδα, είπε ότι οι γονείς του 15χρονου δεν γνώριζαν ότι έκανε χρήση ναρκωτικών και τόνισε ότι είναι θετικοί στο να μπει σε ανοικτό θεραπευτικό πρόγραμμα σε κέντρο απεξάρτησης.

Επίσης, είπε ότι ο 15χρονος, σε προφορική κατάθεσή του, ανέφερε ότι προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά από το διαδίκτυο και τώρα γίνονται προσπάθειες από την Αστυνομία για να διασταυρωθεί ο ισχυρισμός του ανήλικου.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία προσέγγισε νεαρό πρόσωπο για την ίδια υπόθεση, για να λάβει κατάθεση ως προς τον τρόπο προμήθειάς των ναρκωτικών από τον ανήλικο.

Θυμίζουμε ότι ο 15χρονος εντοπίστηκε αναίσθητος σε πάρκο της Γερμασόγειας και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, γύρω στις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου (27/14). 

Αρμόδια πηγή, είπε στο ThemaOnline ότι κατά τις ιατρικές εξετάσεις που έγιναν στον νεαρό, διαπιστώθηκε ότι έγινε χρήση κάνναβης και LSD. 

Να αναφέρουμε ότι ο 15χρονος βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE