Σταύρος Παπασταύρου / Τζόκερ

Σταύρος Παπασταύρου / Τζόκερ

Μεγάλη συζήτηση γίνεται από το πρωί για το… τυχερό πρακτορείο στα Λατσιά όπου δύο τυχεροί έγιναν εκατομμυριούχοι!

Ο λόγος είναι το όνομα του ιδιοκτήτη καθώς ονομάζεται Σταύρος Παπασταύρου και η συνωνυμία του με τον επενδυτή και πρόεδρο της εταιρείας στην Ομόνοια έγινε αντικείμενο συζήτησης και πειραγμάτων.

Μάλιστα δεν πρόκειται για απλή συνωνυμία, αλλά ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου είναι όντως συγγενής με τον ισχυρό άνδρα της Ομόνοιας. 

Γουρλής ο συγγενής του Παπασταύρου…

Δείτε όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη του πρακτορείου στα Λατσιά ΕΔΩ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για ψήφιση του νομοσχεδίου - «Καθοριστικό βήμα για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για ψήφιση του νομοσχεδίου - «Καθοριστικό βήμα για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας»

Ως μία σημαντική μεταρρύθμιση αλλά και καθοριστικό βήμα για τον εκσυγχρονισμός και τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας που λαμβάνουν οι πολίτες, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ίδρυση του Εθνικού Κέντρου Κλινικής Τεκμηρίωσης και Ποιότητας Υπηρεσιών Υγείας από την Ολομέλεια της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE