Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης τιμής ένεκεν παρέμενε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατά χρόνια που μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει πλέον, καθώς ο άλλοτε πρόεδρος των Πειραιωτών ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί από το Δ.Σ. της ΠΑΕ με επιστολή που έστειλε στον νυν πρόεδρο, Γιάννη Μώραλη.
Αυτή η απόφαση του Σωκράτη Κόκκαλη ήρθε να επισφραγίσει την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σ’ εκείνον και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι πριν από μερικές ημέρες ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε εκδώσει ανακοίνωση, όπου δήλωνε πως από τότε που το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ μεταβιβάστηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο ίδιος δεν είχε πλέον ουδεμία εμπλοκή με το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις