Ολοκλήρωσε ο ΑΠΟΕΛ ενόψει Ομόνοιας – Οι 20 παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Τραμετσάνι

Ολοκλήρωσε ο ΑΠΟΕΛ ενόψει Ομόνοιας – Οι 20 παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Τραμετσάνι

Ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ, ενόψει του εξ αναβολής «αιώνιου» ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια, με τον Πάολο Τραμετσάνι να παίρνει στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «γαλαζοκιτρίνων»:

«Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Στην αποστολή της αυριανής (19:00) αναμέτρησης στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Ομόνοια, ο κ. Τραμετσάνι επέλεξε τους πιο κάτω 20 ποδοσφαιριστές.

Αποστολή:

Βάτερμαν, Ρομό, Βούρος, Καζού, Ιωάννου, Μερκής, Καρλάο, Μοράις, Σόουζα, Αρτυματάς, Γκέντσογλου, Κασκίνι, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Τάμαρι, Νατέλ, Ντε Βινσέντι, Ζαχίντ, Ντελατόρε, Ρέζα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE